sobota 25. októbra 2014

Tekvicové rigatoni



Ingredientcie:

500g maslovej tekvice
500g cestovín (rigatoni alebo podobné duté cestoviny)
100ml smotany
1 žĺtok
60g parmezánu
muškátový oriešok
čierne mleté korenie

Postup:

Tekvicu uvaríme a rozmixujeme na pyré. Ja vodu,v ktorej sa tekvica varila zlejem a mixujem len samotnú tekvicu.

K pyré pridáme smotanu, korenie a trošku muškátového oriešku. Chvíľu povaríme.

Potom opatrne primiešame žĺtok. Nakoniec pridáme syr.

Podľa chuti pridáme soľ a korenie.

Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou.

Podávame posypané syrom a korením.

Inšpirácia je z blogu www.abeautifulmess.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára