sobota 25. októbra 2014
Tekvicové rigatoni
Ingredientcie:
500g maslovej tekvice
500g cestovín (rigatoni alebo podobné duté cestoviny)
100ml smotany
1 žĺtok
60g parmezánu
muškátový oriešok
čierne mleté korenie
Postup:
Tekvicu uvaríme a rozmixujeme na pyré. Ja vodu,v ktorej sa tekvica varila zlejem a mixujem len samotnú tekvicu.
K pyré pridáme smotanu, korenie a trošku muškátového oriešku. Chvíľu povaríme.
Potom opatrne primiešame žĺtok. Nakoniec pridáme syr.
Podľa chuti pridáme soľ a korenie.
Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou.
Podávame posypané syrom a korením.
Inšpirácia je z blogu www.abeautifulmess.com
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára