sobota 1. septembra 2012

The Human Body Exhibition

 source: www.bratislavskenoviny.sk/

This is an international exhibition of the human body. You will see each part of our body.  Exhibition has nine parts focused on skeletal, muscular, nervous, circulatory, digestive, reproductive and urinary system. You can also see embryos. In exhibition are used real human bodies conserved by plastination. It is a new method. But there are also photos and videos of our body. This is well know exhibition, so when it will be near your town visit it. For more informations visit page http://thbexhibition.com/

source: www.ohmyweird.com

Medzinárodná výstava ľudského tela zavítala aj na Slovensko. Takže som sa rozhodla ju navštíviť a vidieť ju na vlastné oči. Je to naozaj skvele organizované. Do vnútra sme boli vpúšťaní v 30 minútových intervaloch, aby nevznikla tlačenica okolo exponátov. Výstava je rozdelená na 9 častí a každá je zameraná na inú sústavu ľudského tela. Okrem samotných orgánov a tiel výstavu dopĺňajú aj videá a fotografie. Tiež nájdete zrozumiteľné popisy. Čo ma milo prekvapilo, boli mladí medici, ktorí nám ochotne odpovedali na otázky, ktoré sa týkali výstavy a exponátov. Tak, ak ste sa ešte neboli pozrieť na túto výstavu, urobte tak čo najskôr, určite nebudete ľutovať. Viac informácii :http://www.humanbody.cz.

source: www.thelcbridge.com
24.08. – 25.11.2012 Výstavisko Incheba Expo Bratislava, Pavilón D2

Ešte pár praktických informácii:
Ak si chcete výstavu naozaj vychutnať nechoďte cez víkend, ani sviatok, pretože je tam veľa ľudí. Fotografovanie je pochopiteľne zakázané. Ak máte väčšiu tašku, budete si ju musieť nechať v šatni za poplatok.

Prevádzková doba:
Nedeľa - Štvrtok 09:00 - 19:00 hod.
Piatok - Sobota 09:00 - 21:00 hod.

Ceny vstupeniek:
Pondelok - Piatok
Dospelí: 14 €
Študenti/Seniori: 10 €
Dieťa (6-15 rokov): 9 €
Rodinná vstupenka: 31 €
(2+ 1,2,3)
ZTP: 9 €

Ceny vstupeniek:
Sobota - Nedeľa
Dospelí: 16 €
Študenti/Seniori: 14 €
Dieťa (6-15 rokov): 10 €
Rodinná vstupenka: 36 €
(2+ 1,2,3)
ZTP: 10 €

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára